Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakvänd värld

Jag önskar att någon sagt,
att det inte va mitt fel.
Jag glömmer aldrig va de sa,
om det du säger är sant,
Varför du stoppade inte honom.
Som jag ett litet barn.
Kan stoppa något att skada mig.
Jag önskar att någon sagt till mig,
hur sjuk denna världen är.
Hur gärna ni vill skydda de som gör fel,
Som de är offren inte ett liten barn.
Okej tack för era ord i min egen familj,
förgörde nästan mig.
Låtit så många män utnyttja mig,
levt flera år med en man
som aldrig acceptera ett nej.
Tack för alla år,
ni stal från mig.
Välkommen till verkligheten
är du vaken...





Fri vers av Ann-sofie.
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-03 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.