Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baby, do The Bend-Over (skugga)

Griper som en mjuk klo efter dig, vrålet stiger upp i näsan. Med en kapillärs ryckning på ditt vänstra ögonlock skiftar leken; det inkapslade nynnandet sätter sig som ett haitiskt hus i jordbävning. En synkop - som vind över ansiktet - och du har mig. Jag tvärnitar just efter jag fallit över kanten, sprattlar till i mjuk rymd. Innan jag tar dig.




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 344 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-10 16:48



Bookmark and Share


  /Isabel
Gillas. Och det är som ett slowmotion av rämnande murar, gripande händer , virvlande rymder. Lusten som ett vrål (sprunget ur ett lågmält nynnande).
2010-12-29

  Jocy Joyless
fantastiskt!
2010-12-16

  Catharina Edin VIP
Min omedelbara respons på denna text är: Wow!
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson