Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssnar klockan..

Natten har lagt
över sitt täcke
tystnaden är kompakt
endast klockan tickar
precis som livet
framåt..






mare





Fri vers av mare VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-11 00:41



Bookmark and Share


    Annika J
Vackert och tankeväckande. Jag tycker särskilt om "Natten har lagt över sitt täcke"!
Bokmärker!
2010-12-11

  Amorina
Framåt... Vackert! :)
2010-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt snabbt.
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP