Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssvänligt ämne..



Kyssvänligt ämne..kan man nog kalla dig..

vacker..sexig och fullkomligt kanonläcker..

får blodet att rusa..av blotta tanken..

och den tanken..himmel vilken tanke..

snacka om att gå från en liten..liten..

lägereld till en eldsprutande vulkan..

vilken man du är..

TACK!!!




Fri vers av passionsblomman
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-11 14:20



Bookmark and Share


  Incendia
Haha åh ett lyckligt skratt utav denna.
Bra!
:)
2010-12-25

  Tini Tut
Härligt att hitta ett kyssvänligt ämne.
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman