Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värme

Marken är inte längre kall
där jag ligger i mina festkläder
på marken som långsamt dödade min kropp

nätleggings och tunika
jag hade tyckt att jag var sexig i början

men nu låg jag här med utklenat smink
skabbig, med förfrusen kropp
och tänkte på hur allt detta hade hänt

varför
?

Smärtan som grävde så i mig
där jag låg ner och kände doften av rök

du rökte endast en bit ifrån mig
kom och rädda mig, snälla

men du vände stegen mot dörren
till den svettiga värmen från kroppar
som rörde sig i takt till ljudet och ljuset

aldrig mer trodde jag på det

trodde på något

även om mina steg en dag skulle leda mig till lyckan

skulle den vara förlorad i min hopplöshet




Fri vers av ÄlvanUtanVingar
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-11 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÄlvanUtanVingar
ÄlvanUtanVingar