Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt fel ute och underbar

Fingrarna i halsen, innehåll på marken

starkhet i en plastpåse, hårt greppad

glödande på marken, doft av bränt

kasta iväg påsen, rufsar håret

stämma luftgitarren !

Skrika med hes stämma i höstluften, så frisk !

Skabbvackert benrangel, vinglande turné i en annan värld på hustak.

Kärlek, jag fann dig för nuet

En egenskapad idol

Men spegeln och värmen satte stop

JAG ÅNGRAR INGET
men jag saknar henne inte,
åtminstone inte allt för mycket

Jag är jag, vad fan annars ska jag va?

Jag är hel, men än så är jag på turné,

stolt som fan är jag med.

Tack för alla plåster,
men tårar för att ni dödade min idol.

R.I.P


Magister Mundi Sum !




Fri vers av ÄlvanUtanVingar
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-05 22:49



Bookmark and Share


  Trasiga Flickan
alltid lika, underbar?
förebilden du är och du är medveten? <3
treord
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

ÄlvanUtanVingar
ÄlvanUtanVingar