Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förklaring

Min kropp är redan täckt

i sår, skrivna i ditt namn

även om det inte var det jag ville

även om det var det jag ville,

men jag tänker inte spilla

en till droppe i ditt

namn




Fri vers av ÄlvanUtanVingar
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-11 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÄlvanUtanVingar
ÄlvanUtanVingar