Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul februari mars, du vet maj är belöningen.

Du tog slut i kylan, mellan kväll och natt,
men fortsatte sjunga fast du inte kunde
jag älskar dig för det
vill du lära mig
att vara vacker och inte vansinnig
precis så

Och jag vet att många tror
det ska vara borta nu, men
du kanske tar slut igen och igen
förmodligen, för det kan man göra
det är liksom naturligt, efter en sån grej

Du hade inga händer
jag kan krama kan inte ändra nåt
eller det som hände
jag vet du är så jävla rädd
och du är inte stor men ohsåstark
en sanning som är ännu mer

Om du tappar benen, vi tar dig hem
vi är många vi hjälps åt att laga dig
imorgon kan du andas och det
kommer göra ont men inte ondare
jag lovar dig
det släpper som alla minusgrader
tillslut




Fri vers av nougat_nisse
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-11 22:53



Bookmark and Share


    vilgot hellros
fantastiska rader
2010-12-16

  AmandaSvalberg
"Du tog slut i kylan, mellan kväll och natt,
men fortsatte sjunga fast du inte kunde
jag älskar dig för det
vill du lära mig
att vara vacker och inte vansinnig
precis så"

Oj!
Jag blir helt lyrisk.
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse