Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är Fröken Genuin. En hel hemlighet.

Hon är inte direkt tagen ur verkligheten,
Fatima. en glittrig version, ja klä av henne naken
hon skimrar ändå
för att hon ler på riktigt säger dom
hon är fantastisk och hon förstår ingenting
när dom säger sånt säger att hon ska stanna kvar
tvingar henne att ta in och alla känslor bara fastnar
i halsen men hon skrattar ut dom för det är sån hon är
nog släkt med sommardrottningen
för jag tror hon är till hälften blomma
naturligare än någonannan
för Fatima hon vet något mer




Fri vers av nougat_nisse
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-11 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse