Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den är

Den är som en blomma
Som är rädd för solen
Och vågar inte växa vidare

Den är som floden
Som är rädd för havet
Och inte vågar flyta samman

Den är som sången
som rädd för toner
och aldrig kommer kunna röra hjärtat

Den är som jag
Rädd för dig
Och är svältande i brist på näring

Den är som du
Rädd för mig
Och rädd för något du inte begriper

Den är mina känslor
För dig och bara dig

Den är allt jag är
Men vågar inte visa sig

Den är inget viktigt
Den är allt

Den är kärlek
Den är förälskelse
Den är känslan
Som aldrig vågar




Fri vers av Sikska
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-12 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska