Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vintern ska spenders med någon man tycker om.....ensam blir den kall och kylig.Det är ganska kallt här...


Vinter

Kylan ute slår emot mig.
Ensam går jag tappert fram i mörkret.
Ytterst sakta men framåt.

Du saknas vid min sida
din hand som värmer min
dina ömma kyssar på min näsa
din varma famn
din kärlek
Hur ska jag övervinna mörkret utan dig?




Prosa (Novell) av Ahhava
Läst 500 gånger
Publicerad 2005-12-04 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ahhava