Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skriver bara av mig, fan mitt hjärta är krossat igen. Det är så här jag känner mig just nu i detta ögonblick, kl 1 på natten. Just efter ett hemsk samtal och krossat hopp.


Vi var endast stjärnstoft

Tårar faller vid smärtsamma farväl.. Nu är mina kinder våta.

\"Det finns två alternativ, ha kvar kontaken eller vänta tills nästa gång vi ses på bussen\" säger du

Finns så många orsaker att välja vilken som helst av dem..
för och nackdelar för allt. Och det kan jag redan svara på nu.. hur det går. Vi kommer sakta med säkert tappa kontakten igen, och om vi ens ser varandra på bussen, det finns ingen säkerhet att ens någon av oss kommer hälsa.
Om någon ens gör det, så är det slut vid det.
Var något av det som har hänt det jag hade tänkt mig när jag satte mig mitt emot dig på bussen för en vecka sen? Nej. Jag hade inte trott något av detta, absolut inte det som har hänt under den senaste timmen. Men som sagt så är det egentligen \"hejdå\" vid det här laget..

Ordlös är du nu..

Hejdå du som krossade mitt hjärta på kortast tid av dem alla.
Den gången som kärlek vid första ögonkastet verkade finnas,
men visade sig vara en skapelse av min fantasi.

Vi var endast stjärnstoft
och så kommer vi förbli..




Övriga genrer av Natalie VIP
Läst 576 gånger
Publicerad 2005-12-05 00:41



Bookmark and Share


  Emmsan..
Gillar dina val av ord... du skriver fint =)
2005-12-14

    syster pion
du har snott mina känslor och skapat magi :)
2005-12-05

    witness
bra att du skrev av dig :D

till en början var ja osäker...men ja älskar avslutet "Vi var endast stjärnstoft och så kommer vi förbli.."

helt enkelt FÖR vackert!!
2005-12-05

    Johanna <3
Usch, det känns nästan som om jag sitter där och ser dig säga detta till honom. För visst kommer det att bli så om det inte utvecklas till en vänskap, det beror ju på vad man vill.
Men om killen är dum i huvet så verkar inte vara något att ha ens som vän.

Du skriver som vanligt helt underbart :)
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP