Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dåres sista ord

flyttfågel med bitter eftersmak
serveras på en bädd av slutgiltighet

liten sparv
gråsprängd i bitar

till oigenkännlighet

tamdjur
gone wild
borta med vinden

dråparen
gråtaren

den starka
patetiska
slagen i blod

snubblar över barnvagnar
kastar slagord som om det vore tomburkar
för inte fan tänker jag panta




Fri vers av The Friendly Ghost
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-13 15:31



Bookmark and Share


    tehdog
det här var riktigt bra. koncentrerat och stenhårt. något tveksam till strukturen på näst sista biten men det är en språkfråga
2010-12-14

  Tini Tut
Hård text, har läst den några gånger, tycker om den.
2010-12-13
  > Nästa text
< Föregående

The Friendly Ghost
The Friendly Ghost