Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon dag fortsätter jag fram längs vägen

Och det enda som återstår
är att stänga av
bita ihop

gå vidare.

Allting är fortfarande
ingenting

frågetecknen
kvarstår

och allt
ja, allt
kommer förbli
just så
tills jag fattat mod
valt en väg
lämnat korsningen.

Tvekandes.

Viss om att tiden
då jag måste välja
är antågande.

När jag inte längre
kan blunda
och låta fötterna ta
ett försiktigt steg

än åt det ena
än åt det andra
hållet.

En dag måste jag fortsätta gå.




Fri vers av jagdujagvi
Läst 209 gånger
Publicerad 2010-12-13 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagdujagvi