Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ändrat lite..


Jag tappade mina tändstickor


När närhetens värme släcktes
av avvisandet från din kalla hand, Visste jag
att kall kol inte värmer frusna hjärtan
och att glöden inte kan tändas igen.

När helvetet fryser till is, grisar flyger
och tyskarna börjar hata David Hasseloff..
ska jag älska dig igen




Övriga genrer av Natalie VIP
Läst 579 gånger
Publicerad 2005-12-05 07:30



Bookmark and Share


  Oskar...
Allvarligt och lättsamt... Underlig kombination, men du lyckas...
2005-12-06

    Oprofessionell
Gah jag älskar David hasselhoff da Hoffmeisters :P

Nej men dikten i sig är väldigt vacker med en lättsam men
samtidigt vemodig ton, som gör att man fastnar lätt för den
Bra jobbat!.
2005-12-05

    witness
haha =D
skit skoj juh ^^ Hasseloff!!!
grym é den!!

rent gramatiskt funderade ja på om du bör lägga till ett "att" bara...

Visste jag
att kall kol inte värmer frusna hjärtan
och "att" glöden inte kan tändas igen.

men d é bara min åsikt... :)
2005-12-05

  mariann
Instämmer med föregående.
Otroligt sköna rader:)
2005-12-05

  Propella
Fantastisk text! Slås av den underbara kombinationen av sorg och humor

"När helvetet fryser till is, grisar flyger
och tyskarna börjar hata David Hasseloff"

*skrattar*
2005-12-05

    Johanna <3
Usch, gumman, om han inte vill ha en underbar flicka om du så kan han stoppa upp den kalla handen i arslet!
Du beskriver detta så underbart bra, men jag tycker att det är allmänt fel att Du ska känna så här. Han måste ju ha IQ 0.0
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP