Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är kärlek?

Det där pirrandet i magen

Den där härliga känslan
som sprider sig i hela min kropp

Det där jag känner
så fort jag ser dig le

Leendet som visas på mina läppar
varje gång jag hör ditt namn

Värmen som fyller hela mitt hjärta
så fort jag tänker på dig

Den där lättande känslan
när du rör vid mig

Glädjen som sprider sig genom hela mig
när jag hör din röst

det måste väl vara kärlek?




Fri vers av som det kan gå
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-14 23:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Ja, det är Du
2011-02-17

    vilgot hellros
håller med
2010-12-21

  peter markurth
ja det är kärlek
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå