Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förnekelsens bana till helvete

Med en hysterisk mentalitet
försökte vi hitta allt som
hade gått fel
Men på grund av
all blindhet vi skapade
gjorde att vi inte såg
vårt personliga Tjernobyl
Och när vi var strålskadade så
Var det försent
Försent för att vara friska och starka
för att kunna kämpa vidare för att
reparera härdsmältan som har växt
till sig med en hånskrattande mentalitet.




Fri vers av Lord
Läst 332 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-15 10:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Hotter than a holocaust" som Klaus Nomi sjöng.
2010-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord