Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obs. ironi.




TRÖSTA MIG


Jag är allt en liten ynk,
kom trösta mig i mörkret.
Det är så ynkans synd om mig,
tyck synd om mig, kom trösta.
Varför tröstlös är jag så?
Hu och ve, spott och spe!
Det är så väldigt...ack, ack, ack,
där sket jag på mig, byxan sprack.
Jag är allt en liten ynk,
kom trösta mig i mörkret.

Det är så ynkans synd om mig,
tyck synd om mig, kom trösta.

Varför tröstlös är jag så?
Hu och ve, spott och spe!

Det är så väldigt...ack, ack, ack,
där sket jag på mig, byxan sprack.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-15 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar