Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spillror

Nåt hände mellan oss
nåt hände mellan oss - eller hur?
Jag vet inte vad det var
men det var något
som separerade oss
och rev ner det lilla
vi skapat tillsammans

Jag står kvar på samma plats
letar efter spillror
och försöker bygga upp

det vi en gång hade




Fri vers av frostblomma
Läst 423 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-23 14:33



Bookmark and Share


  Lady Alassa
gillar din dikt som tycker positiv och livsbejakande.
Särskilt
"rev ner det lilla"
"det vi en gång hade"
Jag anar nya möjligheter.
2011-02-12

    The Poisoned One
Hela stycket känns väldigt ärlig, och rent. Väldigt lätt att känna igen sig i. Bra!
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

frostblomma
frostblomma