Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fängslande Blickar


Accattivante occhi

trevande vyer slår sönder ett frustande hjärtas längtan
så klar i sin vilja
och så obefintlig i den krossande verkligheten

vi skulle ha stormat världen
fått den med en nonchalant vinkning
erövrat de små stunderna av lycka och format de
till en vardag

fortfarande möter jag drömmarna
de kolliderar ständigt med sanningen
och jag dör var gång

jag bryts sönder sakta av min egen vilja
och de fängslande blickar som hittar ut ur
ett tragiskt fångenskap

jag längtar efter ett nästa liv
där meningen faktiskt kan betyda




Prosa av Max Poisé
Läst 455 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-12-17 09:40



Bookmark and Share


  Anders Perols
Hur drömmen krockar med en bister verklighet. Snyggt!
2010-12-17

  prinscess VIP
jag säger det igen du är en mästare
fenomenalt
av mig får du en guldstjärna
2010-12-17

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Suveränt, starkt och fångande. =) Guldstjärna. =)
2010-12-17

  walborg
En text fylld av längtan.
2010-12-17

  Anya VIP
Starkt där slutstrofen lufter texten ytterligare.
2010-12-17

  LenaJohansson VIP
du gör det igen...så bra så bra
2010-12-17

  Niclas Petersson VIP
Så jävla bra. Och vackert. Igen.

"fortfarande möter jag drömmarna
de kolliderar ständigt med sanningen
och jag dör var gång"
Fantastiskt.
Gillar. Mycket.
Bokmärks.
2010-12-17

  Peter Olausson VIP
som ofta när jag läst dig - delar av en större beröttelse, något mitt i som också har en fortsättning. Jag som inte kan italienska (är det väl?) - vad betyder titeln?
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé