Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En soldat som spelar en soldat.


Han gråter gärna,
så länge ingen ser.

Han är soldat,
han får inte vara klen.

Han får inte gråta.

Inte när någon ser.

Han ska spela en stark soldat.

Ja för fan, ta er i skinet nu soldater.

Ni är inte tillåtna att gråta när ni offrar livet varje dag.
Då är ni klena.




Fri vers av som det kan gå
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-16 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå