Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill väcka dig


jag är en smekning av värme
och jag är solen som faller in
genom sovrumsfönstret ditt
denna morgon




Fri vers av Lindan
Läst 508 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-12-05 14:01



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Vackert, poetiskt, positivt och kort!
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan