Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord - måndag

Jag slår foten i tröskeln på väg in i köket. Det gör lika ont som vanligt. Kalaspuffar inköpta i ett nostalgirus har klistrat ihop sig till en klump av socker och deg av fukten från fönstret. Mjölken är ändå två dagar gammal.

Köksklockan visar 08.42. Jag ställde fram den fyra minuter en gång, i tron om att jag skulle bli glad av tanken på att alltid ha lite tid tillgodo.

Istället stressar det mig, inte tillräckligt för att pilla visaren tillbaka men ändå.
Som om omvärlden ligger steget före mig och jag hela tiden får kämpa för att komma ikapp.




Övriga genrer av doxy
Läst 531 gånger
Publicerad 2005-12-05 14:06



Bookmark and Share


  AC
Bra fångat. Hög igenkänning.

Förr brukade jag ställa väckarklockan på ringning nån timme innan jag egentligen behövde gå upp, bara för att få njuta en timme till. Vad gör man inte? Men när jag verkligen behövde gå upp, då vaknade jag alltid i fel sömnfas och var tröttare än någonsin...
2005-12-05

  Propella
Fantastisk 100-ordare! *busvisslar*

Jisses, den har du lyckats med!
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

doxy
doxy