Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det här borde vara en insikt som leder till ett nobelt nyårslöfte - men jag är rädd att det blir ett löfte svårt att hålla.


Förlåt mig, poeter

Jag önskar att jag kunde läsa en text och inte låta den färgas. Att jag kunde låta den få vara genomskinliga tankar och klara diamanter. Men: Ord skrivna av en man runt 40 blir så annorlunda när avsändaren istället är en tonårstjej. Mina fördomar och fantasier och snäva bilder av hur folk är och tänker och skriver är redan för utmejslade, och era texter trycks ner i den kakform som jag har berett för er, för att sedan plockas ut och avnjutas med den kryddning jag på förhand har bestämt.

Så: Jag ber så hemskt mycket om ursäkt (men den drabbade är ju jag själv).




Övriga genrer av doxy
Läst 770 gånger
Publicerad 2007-01-04 09:11



Bookmark and Share


    Bim
Håller med Christer att tolka fritt är det som gäller.Hälsn.Bim
2007-01-04

  figurett
Bra! Så sant, men iaktaget, därmed föränderligt, vilket ju bara bådar gott!
2007-01-04

  Christer Eriksson
du är förlåten o att vara fördomsfull är sunt, eller hur var det nu igen.. men att tolka fritt är våran frihet, det finns inga fel..
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

doxy
doxy