Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅååååÅÅ

å vad jag saknar dig
var bara tvungen att säga
för jag är knäpp
döv och stum
och det är ditt fel
du som är dum
ja helt klart
du som gjort mig knäpp
jag som brukar vara smart
fötterna på jorden
koll på tankar
koll på orden
men inte nu
inte sen jag träffade dig
allt bara trasslar ihop sig
se bara på den här
röran




Övriga genrer av doxy
Läst 594 gånger
Publicerad 2006-05-08 10:22



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
denna flyter på
med naturligt språk blir den lätt att ta åt sig
och känna igen sig i, bravo
2006-09-10

  Propella
Jag kan bara applådera för den här letar sig rakt in i mig och får mig att häpet sitta och undra varför jag inte kan bestämma mig för om jag ska skratta eller om jag ska gråta. Den här är så bra att den borde broderas på en kudde och ligga fullt synlig när man som mest behöver den.
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

doxy
doxy