Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

epilog





så händer det som ingen anat

som ingen kunde se

hur himmelriket svartnar

och tystnad slår sig ned


hur fjärilarna vissnar

i fruset paradis

hur sångerna bär sprickor

och stjärnorna blir is


hur dagen skonlöst bräcker

när natten brunnit ut

och allt vi har är askan

och allt vi har är slut











Fri vers av doxy
Läst 522 gånger
Publicerad 2007-01-14 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

doxy
doxy