" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"svart hål=ingenting, inte ens ljuset, kan övervinna dess gravitation. Ingen information kan lämna det eller iakttas av utanförvarande. Man kan inte få en reflektion genom att belysa det, och inte få någon information om det som försvunnit däri.\"


frusen stjärna




mitt i solar plexus

här:

ett svart hål.


nej -
inte ens ljuset når in
inte ens du.
inte ens jag.


jag önskar att jag kunde förklara
men det finns sånt som klamrar sig fast
för hårt för att lyfta av, se och beskriva

men dina kinder
och din varma hals
ger mig allt det jag inte tycker att jag förtjänar


jag är ledsen
utan att veta varför

men du tröstar mig
utan att behöva veta varför.






Övriga genrer av doxy
Läst 493 gånger
Publicerad 2007-01-12 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

doxy
doxy