Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordblind

Jag har inte längre mitt språk
Det är begravt i vår lycka
Ingen rytm, ingen klang
kan överleva detta

Istället är känslor:
så daggvåta att orden inte fäster.
Jag halkar tappar andan står stum
Nej, inga fåglar sjunger i ditt vardagsrum

Och du tänder en femte cigarett
En biljett till flyktig ensamhet
där sommarbrisen lämnar aska på kragen
och jag blir lämnad kvar.

Kanske blir det inte svårare än så här
men

Jag har aldrig varit så kär

och mitt i lyckan står jag
med svarta fjärilar i magen.




Fri vers av doxy
Läst 550 gånger
Publicerad 2006-07-19 19:42



Bookmark and Share


  Vederbörande
\"svarta fjärilar i magen\"

Herregud, det är ju helt klockrent, varför har ingen kommit på det förut? Jösses. Applåder.
2007-07-14

  Lilla_Lala
Den här är riktigt bra och har en sådan känsla av förälskelse, men samtidigt jobbig jobbig ovisshet över sig. Tycker mycket om den!
2006-11-27

  Propella
"Istället är känslor:
så daggvåta att orden inte fäster"

Du tar andan ur mig! Dina snirklande rader fångar in mig, skakar om mig och lämnar mig mörbultad men förnöjd.

Väldigt snyggt.
2006-08-22
  > Nästa text
< Föregående

doxy
doxy