Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plattan i mattan älskling

mitt guld, förlåt mig

jag väntar fortfarande på kraschen
trots mina löften att försöka
släppa på garden
känna vinden i håret -
jag inväntar slutet likt förbannat
för inget så vackert kan förbli

gasen är i botten
inte mycket att göra åt det eller hur



men kika åt sidan, ser du:

säkerhetsbältet uppknäppt




Fri vers av doxy
Läst 676 gånger
Publicerad 2006-11-27 11:37



Bookmark and Share


  M. Novkovic
riktigt intressant text. bokmärks:)
2006-12-21

  Propella
Hur kan jag ha missat den här? *förbannar mig själv*

Hjärtat, du kan det här. Du skriver dig in i mig och jag älskar det.
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

doxy
doxy