Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina händer mot min panna

Din sorg bygger broar runt mitt hjärta
Fyller bröstet med skadeskjuten luft
Kärlek förvandlas till olidlig smärta
Det känns hårdare än tufft
Dina händer mot min panna
Får mina ögon att skrika efter mer
Nu finns det inget jag inte ser




Fri vers av ordskalv
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-17 14:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Broar leder alltid fram till något. Frågan är vad.
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv