Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stillheten är stilla

stillheten är stilla och
ibland känner jag mig konstig
när kylan i sinnet tar över
och leder vägen mot döden

även de allra minsta kryp har
stora tankar; stora syner

stillheten är stilla och
gardinerna välkomnar blåsten att
öppna fönstret mot kylan
och släppa in döden i rummet

allvaret målar fåror i
pannan; små vägar för döden att vandra i

stillheten rör inte på sig
den ligger still; vakande, i beredskap
för en öppnare dag imorgon
då regnet kysser fönstret immigt




Fri vers av Turid
Läst 621 gånger
Utvald text
Publicerad 2003-10-09 23:17



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Du är så djävla bra Turid! Ett småkrypsliv är minst lika stort även om de inte skrattar och gråter på samma sätt som människan
2005-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid