Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jens.


När jag älskar dig låter för mycket, men det är så.

Och vi kan skratta åt kungen
fälla tårarna snubbla på orden
lyssna på tystnaden
ändå veta
precis och för mycket
när vi gör ingenting och jag borde nog
kanske krama dig oftare
egentligen
röda tråden finns inte
men du fattar vad jag menar
ja du fattar vad jag menar
och vet du
jag minns du sa
att en dag kommer jag inse
att du inte är så bra
men inte alls
du blir bara
bättre och bättre
den bäste
och varsågod
tröttrösten, du får den
den är din, till sömn
till vansinnestankar till ingenting
till vadduvill
för ja du gillar ju den
och jag gillar dig




Fri vers av nougat_nisse
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-18 12:35



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
Så fin!
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse