Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men du förtjänar väl avskavd skit.

väggen.
fan johannes.
bussen.
lakanen.
hon har avskavt nagellack
skulle det betyda att hon
slåss för livet? och därför var det
värt det, du har alltid varit svag
för sånt. så hon väcker nåt
från din tidiga ungdom
äventyraren du alltid velat vara, jag förstår
att köra låtar på repeat är inte för dig
det är dags ta sig i kragen växa upp
skaffa moral samvete hjärta
din smutsiga jävel, hon är min vän
jag älskar henne, du kanske hade blivit
människa om du såg henne nu
i nyans av blå och transparent
och jag vet, du räknar inte med mig
så jag ska slå tillbaka. för henne
det här är
hämnd.




Fri vers av nougat_nisse
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-18 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse