Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förevigande

Skriften är min väg hem

Kärleken mitt äventyr

Svårt

ibland att avgöra

Kärlek från Skrift

 

Men en sak är säker

mina kärlekar

ger, har gett och kommer alltid

ge min

skrift elden att brinna livet ut




Fri vers av Leosm
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-18 15:46



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
njutbar poesi...

alldeles särskilt fäste jag mig vid dessa fina rader:
"
mina kärlekar

ger, har gett och kommer alltid

ge min

skrift elden att brinna livet ut"

2015-08-16

  Seglaren
brinnande skrift.
bra skrivet = Applåd
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm