Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid fönstret

Vi vaknade sent
Värmen vi delade
Delade vi jämt

Sedan en stund av stillhet
Stillheten ekade tomt
Inga ord täcker behoven
Vi förstår varandra ändå

Slagen av tystnaden
Men inte förintad
Inte helt och hållet

Jag drog undan gardinen och blev till en siluett för dina halvslutna ögon
Ljuset utanför tog mig bort
Bort från sängen
Bort från tystnaden
Den förintade tystnaden
Till en fantasi
Till en annan värld

Och jag lyssnade egentligen inte på dig
Och jag vet att tystnaden talar för den som verkligen lyssnar
Och jag lyssnade inte ens på tystnaden
Och jag hörde inte din röst som jag borde
Och jag hörde inte vad du sa

Och jag försvann i ljuset




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 228 gånger
Publicerad 2010-12-18 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg