Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
löften som betyder allt!


Blå

lova ljus
ur en mörk tid

locka mig till naturens vatten
fly med mitt skuldsatta sinne
och se förändringen bringa den renaste av luft

lova ljus
i disfylld skymning

ge mig den ro själen suktar
där vi kan mötas utan hinder
med varandras blickar

se hur världen förintar mig
där spillran fryser till is
och ett allt stannar

lova mig himmel
i en cirrusgrå dag

brustet är de tankar
som bygger min väg
som ger helheten tillbaka i ett aldrig sinande mörker

lova mig ljus




Prosa av Max Poisé
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-18 21:14



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underskön poesi. =)
2010-12-20

  SagaArt VIP
Mörkret ger alltid ljus. Ljuset föds ur mörkret för att tillväxa och för att blekna bort i mörkret för att åter växa till en ny gryning :)
2010-12-19

  Anna*
Må ljus kanta din väg! Så vackert skrivet!
2010-12-18

  Emme VIP
Himlans bra vännen =)
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé