Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterljuvt..



Många mil..många långa mil..

är det mellan oss..ändå..känner jag dig..så närvarande..

underbar..kraftfull..men helt..utopisk..tyvärr..

men det är ju även jag..livet är allt bra krångligt ibland..

ge oss bara en natt..att njuta..i vild extas..snart..

mycket snart..jag kan känna din närvaro..

det är så bitterljuvt..så bitterljuvt..




Fri vers av passionsblomman
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-18 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman