Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDMÄNSKLIGHET.

Det vi kan åstadkomma med kärlek,
kan vårt hat aldrig uppnå.




Fri vers av Lejla Huseinovic
Läst 1071 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2010-12-18 23:10



Bookmark and Share


    ordskalv
Kärleken vinner alltid även om hatet verkar vara större. Bra!
2011-07-16

  Vortex
Så sant som det er sagt. Fint.

Denne sto litt i kontrast til de andre tekstene dine, forresten.
2011-01-13

  Johan Bergstjärna VIP
Sant!
2011-01-04

  Seglaren
bra
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lejla Huseinovic