Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min kära

jag hör, min kära, min dotter, att du läst mina ord om din
jag hör din röst
din sorg
den gräver diken i mig
men jag har sökt att fylla ut med glitter och guld
av glädje från den korta stund
vi fick ha henne hos oss
trollspöflickan
ha henne hos oss
under vår stund på jord




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-19 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag tycker om diken,
vatten som porlar, små tussilago som lyser upp om våren,
precis som du beskriver "glitter och guld"
2010-12-19

    ej medlem längre
vacker hemsk rofylld

och trollspöflickan, sånna slags ord i sånna här slags texter får mig nästan (ibland också) att gråta... :'(
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP