Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själafrid

Jag fick veta det av andra
Att jag varit begravd i aska
Rösterna som talade om för mig
Vem jag var
Vem jag är
Kan man döma någon
Som varit död i så många år
Kan man rita upp ett liv
Som inte funnits
Bara för att själv
Få finna ro i själen




Fri vers av M_Franke
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-20 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke