Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linjär Dåtid

ser du inte linjen

den som skiljer
världen åt

tårar är förbjudet, och serenader är för den gänglige...

kommer ihåg äppelkriget där vi vadade
våra drömmar till sömns

skiljelinjen är av kvicksilver
drömmarna blev guldgula blad
vindarna var du
det var jag

skratt är elakhet när ekot studsar
minnen blir tragedier

linjen finns där som skiljer

underbara tid

välkommen hem


(snart)




Fri vers (Modernistisk dikt) av Max Poisé
Läst 304 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-12-21 12:01



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Det är som en ljuvligt
betagande och vackert
vemodig melodi..
en fråga om det eviga
invävt i dina rader..
Underbart målat i
känslor!
2011-05-27

  prinscess VIP
tårar rensar i själen det är tillåtet att visa känslor
2010-12-21

  L I V
Fast du..hey...tårar är aldrig förbjudet :)
2010-12-21

  Kjell A. H Lundin
Det är så starkt beskrivet och jag vill ge dig detta…

Kan du befinna dig i mellan
det sköra tunna glaset
där just nu och då möts
och du vill så gärna vakna
från verkligheten
och bli drömmen
men du måste välja
och vad är hem

Ja Max, vad är hem?

Vännen
Kjell
2010-12-21

    ej medlem längre
Väldigt fint skrivet!
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé