Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

midvinters hetta

 

eld och is, flackande sken och

dina händers dyrkan mejslar mig hel

 

låt oss blota på eget sätt

offra varandra

villigt

 

smaka

sinnlighets altare.




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-21 20:55



Bookmark and Share


  Anna*
Snyggt!
2010-12-23

  Gunnar Ideström
Man får blotad tant när jag läser detta, eller är jag fel ute?
:-)
2010-12-22

  Seglaren
(blota = offra)
fin kärleksförklaring
2010-12-21

  Jocy Joyless
perfektion, känner en lägerelsromantik. men det var något. blota? ska det stå blotta eller är jag fel ute?
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3