Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet att jag pratar för mycket ibland...



orden
vill åter få ett eko

du
är min bortre gräns
där orden studsar och varsamt vänder åter

du
är en smekning över pannan
som välver ett himlavalv

jag
är upp och ner
en skål
att fylla med tårar, dårar, en längtan hem, en längtan bort

vi
är en panna välvd
där orden kan få sitt eko

och komma åter




Fri vers av Bo_67
Läst 421 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-12-22 14:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om denna,den känns väldigt ärlig och har en fin sammnhållning.Tack.
2011-01-28

  Anna*
Ömsint och vackert! Du formar känslan mjukt i ekon av längtan
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67