Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast en likhet men ack så märkbar



en sjö utan vatten

en spegel utan yta

en människa utan brister


ett öga utan iris

ett sinne utan gränser

ett barn utan ursprung


Vinden utan styrka

elden utan låga

trädet utan rötter


liv utan hat

leva utan glädje

livet utan sorg



Det är ofullständigt


liksom jag




Fri vers av Lana
Läst 242 gånger
Publicerad 2005-12-06 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lana
Lana