Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personlighetstvillingar


Emma, Emma, Emma

Vad gör vi två
med våra män?

Inte nöjer vi oss med ett litet problem
utan massor av stora

Känslan att inse att han är 20 år äldre,
förlovad
eller att om man vill träffa honom
får man ta ett plan till sydafrika

(inte kombinerat som väl är)

De säger ju att man bara vill ha det man inte kan få...
men jag tror inte det är så i vårt fall
Vi visste bara inte!

Vi hann aldrig reflektera
innan allt blivit så stort.

Vi ser egenskaper
inte utseende
Vi väljer poeter
framför idrottsmän
och vägrar att ge upp
trots alla odds


Kallas det god smak
eller vansinne?

Kanske både och

Våra liv
fulla av förvirring
förändrig
fördröjning

spänning
sorg
saknad

kärlek
känsla
och kämpargöd


vad lyckliga vi kan bli!



(kommer bli)




Fri vers av Lana
Läst 296 gånger
Publicerad 2005-12-06 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lana
Lana