Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kids can be cruel


Du är en liten pojke inombords

”Natalie, du är för på.”
Men du, jag sa ju knappast att jag ville ta dig där och då.
Jag tog din hand och ville inte släppa den,
Vad är det för fel på det?
”Killar blir skraja för sådant, låt dem jaga..” säger de.
Men vafan hur gammal är du egentligen?

Jag inser att jag gjorde ett misstag..
Jag gillade dig för mycket, för tidigt,
innan jag insåg att du på insidan är 9 år gammal
och rädd för ”tjejbaciller”




Övriga genrer av Natalie VIP
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-12-06 01:00



Bookmark and Share


    witness
haha som jag tidigare sagt du é för go!!
skitbra sätt att du ut ilskan på, glimten i ögat helt enkelt ^^

riktigt najs!!
2005-12-06

  Cris
Alltför många kanske är 9 år på insidan. Låt dem jaga...stämmer nog i många fall. Bra skrivet. lättsamt med allvar
2005-12-06

  vega lando
haha.
du har humor och du har ilskan.
en kul text om en sorglig figur.
2005-12-06

  mariann
Åh vilka sköna rader! :)
Carpe diem!
2005-12-06

  Propella
*skrattar*

Man kan aldrig vara för "på" ;-)

Riktigt bra skrivet!
2005-12-06

    Johanna <3
Ja han verkar ju vara lite skum dendär.
Satsa på en Mogen kille istället,
någon som inser hur underbar du är :)

vackert skrivet av dig.
2005-12-06

  Smultris
Shit, vad läskigt sant detta är... och passar så bra in just nu ( i mitt liv)

Tycker om hur du skrivit denna dikt.
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP