Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm ej bort julens egentliga budskap!


Folk stressar och far över land över hav..allt ska hinnas..

allt ska finnas..själv sitter jag här och njuter av lugnet..

jag är klar med mitt julstök..med klappar..mat och pynt..

familjen är ute och handlar det sista..jag känner frid..

glömmer ej bort att ett litet litet barn föddes..

långt borta i öster och lades i en krubba med strå..

ett oskyldigt litet gossebarn..Guds son är född..

det är det egentliga budskapet i dessa stressartider..

God Jul&Guds frid




Fri vers av passionsblomman
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-23 14:03



Bookmark and Share


  Hawk
En välsignad jul och ett gott nytt år önskar jag dig också...
...mitt i all julstress...
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman