Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klarar vi av det här? Livet alltså? Eller är det meningen att vi inte ska klara av det så att vi förstår att vi inte behöver klara av någonting för att bli fullständiga.


Älskad av döden, men inte av väggen som inte ses.

Rustas upp, nervöst blinkande riktat åt

alla håll.

Skuld, väger tyngre än

andra.


Ständigt undvikande

alla

allt som ges

Förräderi vänder åter

till skaparen

som måste ta ansvar

lösning till problemet

lösningen till lösningen.


Förbiser det han inte vill se.

Därmed accepterar han dess existens,

och ser.

Men väljer att inte konfrontera.


Allt för att inte krocka

behövs mer

testdockor, men han vet fortfarande inte hur det känns.

att krocka i väggen han valt att inte se.



Mer!


Accepterandet av krocken,
att se döden för vad den är.

Att acceptera dödlighet och det som omger.

Men döden är inte det han är rädd för, det är att dö

innan han hunnit.


Han ville ju bara bli stark,

Han ville ju bara bli glad,

Han ville ju bara inte vara sämre än de andra,

Han ville ju Bara visa att han var bättre än de andra

så att de skulle se honom,

så de skulle beundra honom.

Han ville ju bara Bli älskad.




Fri vers av Simon Ray B
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-23 14:16



Bookmark and Share


  Coinriocht
Man känner igen det du skriver. Du är grym på det här =)
2010-12-23

  Hannah Norman
Otroligt snyggt skriven text,

"Han ville ju Bara visa att han var bättre än de andra
så att de skulle se honom,
så de skulle beundra honom.
Han ville ju bara Bli älskad."- vackert och meningsfullt slut, känns så mänskligt och ärligt.
Du lyckades verkligen få fram en sårbarhet hos en stark person. Det var så jag tolkade den. Bra!
God jul!
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Simon Ray B
Simon Ray B