Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O så fel, för vi har alltid nu. Och nu är alltid sant.

Och så vi har längtat!
Så vi har andats in
för denna stund.

Denna enda stund av lycka,
när världen, du och jag verkade fungera i takt med varandra.

O så fel.

Och så vi fruktat!
Så vi har flytt
från denna stund.

Denna återkommande stund av ensamhet
och den tid då världen verkar byggd att förgöra oss.

O så fel.

Och så vi har drömt!
Så vi har önskat
en annan stund än nu.

Alla stunder som skulle funkat utom just denna.
Att detta vi upplever nu aldrig kan ge oss ro.

O så fel.

Jag älskar, alltså blir jag älskad.
Jag lever, alltså blåser jag liv i andra.
Jag känner inget annat än rättfärdighet i att utföra vad som sker.
Ty de som sker, det sker, och var aldrig menat att göra annat.




Fri vers av Simon Ray B
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-10 22:20



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
en vävande rörelse möter mig
ser bilder
droppar vilka glatt faller
hör glada klanger
upplever
just fungerande gemenskap
helhetsandning

tack för bildväckan
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Simon Ray B
Simon Ray B