Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag känner mig ensam. Om jag ska vara ärlig. Musik känns både helande och förtydligande just nu: http://www.youtube.com/watch?v=w_YJhmGKTxk


Världsbilden gör sig påmind.

Sakta rullar de neråt,

drivna av gravitationens ständiga påverkan

blunda för ett ögonblick

andas,

slå upp ögonen för att möta världen ännu en gång,

varje gång jag sluter mina ögon

sluts världen i en vacker kupol.

En stjärna lyser igenom för att trösta.

Jag gråter.


En ständigt pågående färd, utan slut

utan riktning,

den ständiga rörelsen bort

ger en trygghet,

onyttig.

försiktighet,

när jag smyger runt min kropps tysta läger.

Inte ett ljud,

En gren bryts, och tystnaden likaså,

och plötsligt exploderar verkligheten in i mitt ansikte,

ovana ögon bränns.


Små brännande trådar färdas längs de ömmande tårkanalerna,

ner

igenom mitt varande.


Ögonen öppnas igen.

Och världen gör sig plågsamt påmind.











.
.,
.,-
.,-_
.,-_*
,.-_**
.,-_*
.,-
.,
.
















(Men jag antar att jag måste ge den en chans, så jag hälsar så hjärtligt jag kan.)




Fri vers av Simon Ray B
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-09 22:54



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vackre

människan upplever denna ensamhet ofta
det andas i ögondjupen

de gamla folken visste det denna ensamhet söker öppna
nämligen att vi ej är ensamhet

dina ord berör
djupt

du skriver ge världen en chans
jag säger; lev ditt ackra liv
ibland har vi behov av att kisa för att orka se
sila intrycken mellan ögonfransar- penslar
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Simon Ray B
Simon Ray B